Klantenservice

Onze klantenservice is een onderdeel waar wij veel waarde aan hechten, omdat wij er sterk in geloven dat onze klanten bij Ciszere het meest gelukkig zijn.

Telefoon

E-mail

Chatten

FAQ

We zullen zo snel mogelijk reageren.

Het is mogelijk uw bestelling te wijzigen of te annuleren zolang wij de bestelling nog niet hebben verwerkt en het pakket vanuit ons magazijn hebben verzonden. Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan gerust contact met ons op via info@ciszere.se.

Begin eerst met te controleren of de mail niet in uw spamfolder terecht is gekomen. U kunt ook inloggen op uw Ciszere-account en de status van uw bestelling controleren onder “Bestellingen”. Vindt u geen orderbevestiging, neem dan contact op met onze klantenservice via info@ciszere.se. Wij streven naar een snelle reactietijd voor onze klanten.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging in uw e-mail. In de mail vindt u een tracking link voor uw pakket.
 
Werkt de link niet? Neem contact met ons op via info@ciszere.se en wij helpen u verder. Wij streven altijd naar een snelle reactietijd voor onze klanten.

U ontvangt een sms met alle relevante informatie die u nodig heeft om uw pakket te volgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Shipping Information Belgium
 • We offer free shipping and free returns on all orders with DHL.
 • Optional ability to ship with DHL express, or home delivery.
 • You have your package within 3-6 days.
 • We offer full insurance and tracking of your package. 
Return information
 • Simple return - return slip included in the package.
 • Try it at home with our customer satisfaction guarantee.
 • You can exchange your goods within 30 days at no extra cost.
 • You have the right to return goods within 30 days of receiving your order for a full refund.
Payment information
 • Pay with Klarna checkout.
 • Pay by invoice, installment payment, credit/debit card, or bank transfer.
 • Secure and encrypted payments.

U kunt kiezen voor de optionele express levering op uw bestelling. Dan pakken wij uw bestelling direct in en ontvangt u deze binnen 48 uur. U kunt deze optie selecteren bij het afrekenen.

Begin eerst met te controleren of de mail niet in uw spamfolder terecht is gekomen. U kunt ook inloggen op uw Ciszere-account en de status van uw bestelling controleren onder “Bestellingen”. Vindt u geen orderbevestiging, neem dan gerust contact met ons op via info@ciszere.se, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging in uw e-mail. In de mail vindt u een tracking link naar uw pakket.
 
Werkt de link niet? Onze klantenservice helpt u verder. Neem daarom contact met ons op via info@ciszere.se en wij helpen u verder. Wij streven altijd naar een snelle respons voor onze klanten.

Nu betalen
Dit betekent dat u bij de kassa direct met uw kaart kunt betalen.
U kunt altijd betalen met Visa en Mastercard.
De betaling wordt uitgevoerd zodra uw bestelling is bevestigd.

U kunt ervoor kiezen om te betalen met de verschillende betaalmethoden van Klarna. Klarna biedt tegenwoordig niet alleen facturen aan. U kunt via Klarna ook gemakkelijk per kaart of bankoverschrijving betalen. Meer informatie over deze opties vindt u hieronder.
 
Klarna
Klarna is een van de grootste banken van Europa en biedt betaaloplossingen zoals directe betalingen, betaling volgens verschillende leveringsopties en afbetalingsplannen in een one-click shopping ervaring. Bekijk de details hieronder. (Voor meer informatie kunt u terecht op klarna.com).
 
– Nu betalen
Dit betekent dat u bij de kassa direct met uw kaart kunt betalen.
U kunt altijd betalen met Visa en Mastercard.
De betaling wordt uitgevoerd zodra uw bestelling is bevestigd.
 
– Later betalen
Klanten in Oostenrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk kunnen ervoor kiezen om nu te kopen en later te betalen, afhankelijk van of ze in aanmerking komen. *
Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u van Klarna informatie over hoe en wanneer u uw betaling kunt afronden. Als u vragen heeft over uw betaling, neem dan contact op met Klarna voor informatie. Als u niet in aanmerking komt *, ziet u bij het afrekenen alleen de optie Nu betalen.
 
– Gedeeltelijke betalingen
Klanten in Denemarken, Duitsland, Finland, Noorwegen en Zweden kunnen ervoor kiezen een rekening bij Klarna te openen en maandelijks een rekeningoverzicht te ontvangen op basis van de door hen gekozen optie. Met deze optie kunt u de kosten van uw aankoop in maandelijkse betalingen spreiden.
 
Voor deze optie moet u een rekening openen bij Klarna en ontvangt u maandelijkse rekeningafschriften zodra uw bestelling is bevestigd.
Als u niet in aanmerking komt *, ziet u bij het afrekenen alleen de optie Nu betalen.
 
Ciszere kan niet aangeven waarom u niet in aanmerking komt om met onze betaaloptie te betalen. Heeft u vragen over de betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Uw persoonlijke online veiligheid is erg belangrijk voor ons. Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig is, gebruiken wij een “beveiligde site”, de zogenaamde “SSL” (Secure Socket Layers) – een beveiligingsstandaard die door de meeste e-tailers wordt gebruikt en die ervoor zorgt dat de overdracht van gevoelige informatie wordt beschermd wanneer wij uw bestelling verwerken.
 
Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u de beveiliging direct valideren door bij het afrekenen op het VERISIGN-logo te klikken. Om ervoor te zorgen dat de informatie die u deelt privé blijft, wordt er geen betalingsinformatie opgeslagen in onze database.

Dan gaat u gewoon naar ons ruil- en retourportaal (klik op de knop hieronder) – en registreert u uw ruil of retour. Merk op dat de verwerkingstijd aanzienlijk langer zal zijn als u deze stap overslaat 🙂

WIJZIGINGS- EN TERUGKEERPORTAAL

Retour informatie

 • Eenvoudig retourneren – retourbon inbegrepen in het pakket.
 • Probeer het thuis in alle rust uit met onze tevreden klantengarantie.
 • U heeft 30 dagen recht op ruilen zonder extra kosten.
 • U heeft het recht om goederen binnen 14 dagen terug te sturen voor een volledige terugbetaling vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen.
 
 
 
 

Wij houden van onze klanten en daarom willen wij dat u onze geweldige kleding in alle rust thuis kunt passen, zonder eisen. We willen dat u zich volledig tevreden voelt met de maat, de pasvorm, de kleur en dat u het kledingstuk goed aanvoelt voordat u beslist of u het wilt houden. Als er iets is waarmee u niet tevreden bent, bieden wij u een volledige terugbetaling – zonder vragen te stellen.

U weet dat wij gratis verzending en gratis retourneren aanbieden, zodat u gemakkelijk thuis kunt proberen, zonder problemen.

Op elke productpagina vindt u een knop met een maattabel voor actuele kledingstukken. U vindt er ook informatie over de lengte en het gewicht van het model en welke maat het model draagt. Twijfelt u nog? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u met stijl- en maatbegeleiding.

Sommige van onze producten raken snel uitverkocht en we doen er alles aan om zo snel mogelijk een navulling te produceren. Neem contact op met onze klantenservice op info@ciszere.se, als u in detail wilt weten wanneer uw product weer op voorraad zal zijn.

Heeft u geen antwoord gekregen op uw vraag?

Onze supportdienst staat altijd voor u klaar.
Wij helpen u graag verder. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.
Contacteer ons


Wij geloven in onze klanten

Wij geloven sterk in het luisteren naar de klant en het produceren van kleding die je echt wilt dragen. Wij ontwerpen verschillende soorten herenkleding waarbij de klant centraal staat. Deze manier van werken stelt ons in staat om trendbestendige kleding precies op tijd te leveren.

Wij geloven in het succes van de klant

Wij zijn er altijd om u te helpen. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen of zorgen heeft. Wij zullen het voor u oplossen.