Skip to content

Time left of campaign

Cart

Your cart is empty

Reviews

Based on 1141 reviews
81%
(928)
15%
(167)
3%
(39)
0%
(4)
0%
(3)

Grym jacka!

Tack för din fina recension! Kul att du gillar din Jason varsity jacka i färgen Dark grey, Tack för att du testade våran produkt och ha en fin vecka!

Jättesnygga och prisvärda.

Tack för din fina recension! Kul att du gillar dina Dale suede sneakers i färgen Light beige. Tack för att du testa våran produkt och ha en fortsatt fin dag!

Underbar kvalitet!

Tack för din fina recension! Kul att du gillar din Mateo plisse overshirt i färgen ivory. Tack för att du testade våran produkt och ha en fortsatt fin dag!

Sonen tyckte att skorna var jättefina men önskade sig en mörkare grå nyans. Så det blev retur enbart för färgens skull annars supersnygga och bekväma.

Tack för din recension! Kul att sonen tyckte våra Dale suede sneakers i färgen light grey var fina, Synd att inte färgen passade!
Tack för att du testade våran produkt ha en fortsatt fin dag.

Skön och snygg!

Tack för din fina recension! Kul att du tycker din Colby knitted full zip i beige är både skön och snygg! Det tycker vi med,
Tack för att du testade våran produkt och ha en fortsatt fin dag

Otroligt snygg! Sitter dessutom bra, ta din normala storlek.

Tack för din fina recension! Kul att du gillar din Nioz overshirt i dark blue och tack för ditt storleksråd som kan vara hjälpsamt för andra,
Ha en fortsatt fin dag,

Nöjd

Sitter bra och förhöjer med enkelhet en basic t-shirt och ett par chinos. Super!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du gillar din Dani linen overshirt i forest green, Dani är en riktigt fin och mångsidig overshirt,
Tack för att du testade våran produkt ha en fortsatt fin dag!

Overshirt

Perfekt overshirt till varma sommarkvällar!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du gillar din Quincy linne overshirt i svart, Det är en riktigt fin och skön overshirt!
Tack för att du testade våran produkt och ha en fin dag

Very good

Thank you for your feedback, We are happy you liked your Dev half zip in beige! Have a great rest of your week!

100% nöjd

Som med polon, överträffade mina förväntningar även om de redan var höga när jag beställde.

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde överträffa din förväntningar även fast dom redan va höga! Kul att du gillade dina Kean superior stretch byxor, Ha en fin dag

100% nöjd

Grymt nöjd, överträffade mina förväntningar.

Tack för din recension och kul att du är nöjd med din Nelson knitted polo svart! Ha en fortsatt fin dag

Skön bomberjacka

Precis som Ciszere’s alla andra kläder har denna jacka en skön komfort, dessutom är den riktigt snygg.

Tack för dom fina orden i din recension! Kul att du tyckte vår Julien satin jacka har både bra komfort och är snygg. Tack för att du valde vår produkt. Ha en fortsatt fin dag!

Riktigt sjyst piké

Tack för din rescension! Kul att du gillar vår Nelson knitted polo, Tack för att du valde vår produkt. Ha en fortsatt fin dag!

Mycket bra passform

Köpte dessa till min man som har svårt att hitta bra byxor.
Han är 174cm lång, har normal midja och ganska muskulösa vader.
Köpte stl.L som satt helt perfekt.
Dressad, skön mysbyxa som passar vid många olika tillfällen.
Fick dessutom en oerhört snygg, matchande tröja till.
Den var ngt. liten i storlek, så böt enkelt till en större, bara genom ett snabbt och smidigt samtal till kundservice.
Jag är så imponerad av Er service samt sortiment och kommer absolut beställa av Er igen!

Tack för din fina recension! Kul att Kean superior stretch passade bra på din man det är en riktigt fin byxa, Tack för dom fina orden om vår kundservice oehört kul att höra! Hoppas vi ses snart igen!

Snygg och skön

Oerhört snygg och skön piké!

Tack för din feedback, Kul att du gillade Nelson knitted polo och tyckte den var skön! Tack för att du valde att handla av oss ha en fortsatt fin dag!

Skjorta

Sitter bra och är skön. Hade dock önskat ett bredare sortiment för oss som inte har gymmet som bästa hobby.

Tack för din feedback! kul att du tyckte om skjortan! Vi jobbar hela tiden för ett bredare sortiment och ta fram plagg som ska passa alla kroppstyper hoppas vi kan lyckas bättre med det framåt, Tack för att du valde att testa våran produkt ha en fortsatt fin dag!

Harlow

Snygga och fin kvalitet!!

Tack för din recension vi är glada att höra att du gillade våra harlow linnebyxor och att du tyckte kvaliten var bra!
Tack för att du valde vår produkt ha en fortsatt fin dag!

J
Julien satin jacket - Black
Jonas Österbacka
Perfekt Vårjacka

Riktigt skön passform och känns perfekt nu till våren.

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du gillar vår Julien satin jacket. Tack för att du valde vår produkt. Ha en fortsatt fin dag!

Overshirt

Sitter bra, skönt material.

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du gillar vår Aden superior stretch overshirt i svart. Tack för att du valde oss!

Klockren

Grym kvalitet, bra tyngd så overshirten lägger sig perfekt längs kroppen! Något oversize men i mitt tycke perfekt passform!

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och passformen på vår Mateo plisse overshirt. Vi tackar dig för ditt stöd och hoppas att du fortsätter att vara nöjd med ditt köp. Ha en fin dag!

Sköna och snygga!

Snabb lwve

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tycker att våra Harlow linnebyxor är både sköna och snygga. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en snabb leverans. Tack för att du valde att handla hos oss! Ha en fin dag.

Grym jacka och proffsigt bemötande samt snabbt svar från kundsupport

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med din Jaden pile jacket i mossgrönt och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en professionell och snabb service. Tack igen och ha en underbar dag!

Älskar

Otrolig kvalitet!!!

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du älskar vår Nelson stickade polo i svart. Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och det betyder mycket att höra att det uppskattas av våra kunder. Tack igen och ha en fortsatt trevlig dag!

M
Damien boucle shirt - Beige
Mattias Bjorklund
Grymt skön

Grym kvalitet och helt rätt i storleken

Tack för din recension! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår Damien boucle-skjorta. Vi är glada att du uppskattar både kvaliteten och storleken. Ha en fin fortsatt vecka.

Mateo plisse

Lite lång i ärmarna och någon cm för ”oversized” i ärmarna. I övrigt riktigt snygg och känns exklusiv.

Tack för din recension av vår Mateo plisse overshirt i svart. Vi är glada att höra att du tycker att den är snygg och exklusiv. Vi tar också notis om dina kommentarer om längden på ärmarna och kommer att ta det i beaktning för framtida förbättringar. Tack igen för din feedback och fortsätt njuta av din overshirt.